Клип Elvana Gjata - Vetes

Клип Elvana Gjata - Vetes


Elvana Gjata - Vetes

Текст Песни Elvana Gjata - Vetes

Ditet vetëm pa fjal 	
netet pa gjum ti fal 	
m' thoje zemer te kam 	
per ty njesoj jam .. 	
	
Vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
te jem me ty 	
ti e di se ne shpirt ty te mbaj .. 	
	
O vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
do ishte me mire 	
te me thuash nje here me fal .. 	
	
Ditet vetem pa fjale 	
netet pa gjum ti fal 	
m'thoje zemer te kam 	
per ty njesoj jam .. 	
	
Vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
te jem me ty 	
ti e di se ne shpirt ty te mbaj... 	
	
O vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
do ishte me mire 	
te me thuash nje here me fal .shiko sa prane buzes tende jam 	
mos me ler te pres me gjate 	
me puth me fort per te fundit nate... 	
	
Vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
te jem me ty 	
ti e di se ne shpirt ty te mbaj... 	
	
O vetem nje fjale 	
do te them dhe do zhdukem ngadale 	
do ishte me mire 	
qe te me thuash nje here me fal...

клип Elvana Gjata Vetes

Мы ждем только позитивные и хорошие отзывы на клип Elvana Gjata Vetes

Отличный клип Elvana Gjata - Vetes и песня Vetes группы Elvana Gjata
2016-11-01
Elvana Gjata
Elvana Gjata Vetes
2016-10-25
Elvana Gjata Vetes
Отличный клип Elvana Gjata - Vetes и песня Vetes группы Elvana Gjata
2016-10-25
Elvana Gjata

Клип Elvana Gjata - Vetes cмотреть онлайн
© 2018 Все права защищены