Клип Elvana Gjata - Nuk Jan Me

Клип Elvana Gjata - Nuk Jan Me


Elvana Gjata - Nuk Jan Me

Текст Песни Elvana Gjata - Nuk Jan Me

Jo ajo nuk e do
per nje tjetrin lutet, lutet
dhe ai po fiket, shuhet
ai pret nje fjal te saj
hera pare qe lutet, lutet
me nuk puthen.
Ooo nuk jane me puthjet e tij
nuk jane me puthjet e saj
vet i mbeti nje kujtim
te dy kane faj
puthjet e saj nuk i gjen
jo jo ai, ishte puthja me e ngrohte nga lotet e tij aaa
nga lotet e tij
nga lotet e tij aaa
nga lotet e tij.

Ai, veten nuk e do
fjale e fundit sot po shkruhet
mbetet nje kujtim qe s’thuhet
ajo jo nuk ka motiv te qaj
treni fundit shkon dhe luten
me nuk puthen
Nuk jam me puthjet e tij
nuk jam me puthjet e saj
vet i mbeti nje kujtim
te dy kane faj
puthjet e saj nuk i gjen
jo jo ai, ishte puthja me e ngrohte nga lotet e tij
nga lotet e tij
nga lotet e tij aaa
nga lotet e tij. 

клип Elvana Gjata Nuk Jan Me

Мы ждем только позитивные и хорошие отзывы на клип Elvana Gjata Nuk Jan Me

Elvana Gjata - Nuk Jan Me и песня Nuk Jan Me группы Elvana Gjata
2016-10-19
Elvana Gjata
Elvana Gjata - Nuk Jan Me и песня Nuk Jan Me группы Elvana Gjata
2016-10-19
Elvana Gjata
клип Elvana Gjata - Nuk Jan Me и песня Nuk Jan Me группы Elvana Gjata
2016-10-19
Elvana Gjata

Клип Elvana Gjata - Nuk Jan Me cмотреть онлайн
© 2018 Все права защищены