Клип Besa - Ti je festa ime

Клип Besa - Ti je festa ime


Besa Ti je festa ime
Besa Ti je festa ime
Besa Ti je festa ime

Текст Песни Besa - Ti je festa ime

Ti je festa ime
Dritat shoh sot në vetmi,
Borë e bardhë qytetin ngrin,
Të gjithë dorë për dore këtë fundvit,
Më shumë ti më mungon

Dhe mes njerëzve po shikoj,
Një mijë drita që ndricojnë,
Sjellin tek ti, po je vetem ti,
Që festat pranë mi sjellë

Ref.
Ti je festa ime,
Kur të kam ty pranë,
Je dhuratë për mua,
Je gjithçka që kam.

Ti je festa ime,
Kur në krahë më mban,
Dhurata ka mbërritur,
përralla që kam pritur,
Ngjyros shpirtin, ngjyros shpirtin tim.

Ieeee, ieeeee

Dhe ndriçon në errësirë,
Kjo zemër që ka një dëshirë,
Në krahët e tua në pafundësi
Gjithmonë të qëndrojë.

Dhe ne qiellin lart shoh,
Yjet shkruajnë emrin tonë,
Një buzëqeshje ti më fal,
Festa je ti, zemër të dua dua, të dua, dua
Festat pranë mi sjellë.

Ref
Ti je festa ime,
Kur të kam ty pranë,
Je dhuratë për mua,
Je gjithçka që kam.

Zërin tënd dëgjoj kur zilet ëmbël tringëllojnë,
Puthjen tënde ndjej kur flokët e borës më takojnë,
Krahët e tu mbështjellin lehtë si fjongo më shtrëngojnë,
Festat pranë mi sjellë.

Ti je festa ime,
Ti je festa imeee,
Ti je festa ime,

No no no no

Ref:
Ti je festa ime,
Kur të kam ty pranë,
Je dhuratë për mua,
Je gjithçka që kam.

клип Besa Ti je festa ime

Мы ждем только позитивные и хорошие отзывы на клип Besa Ti je festa ime

Отличный клип Besa - Ti je festa ime и песня Ti je festa ime группы Besa
2016-11-01
Besa
Besa Ti je festa ime
2016-10-25
Besa Ti je festa ime
Отличный клип Besa - Ti je festa ime и песня Ti je festa ime группы Besa
2016-10-25
Besa

Клип Besa - Ti je festa ime cмотреть онлайн
© 2018 Все права защищены