Клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje

Клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje


Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje

Текст Песни Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje

Arditi Strofe :
Po me ndodh dhe, s’mundem ta besoj
Vec nje cast nga koha jote, une po kerkoj
E te me mbush, plot me ndjenje, shpirtin tim
Nje dashuri, po lind

Jo nuk mund te them, qe s’me merr malli
Kjo ndjenj’ po me djeg si zjarri
Tell me what to do
t-t-t tell me what to do
Kur nuk je me ktu

Ref:
ja perse po enderroj, ja pse shume mendoj
ja pse shume une dua, me ty te jetoj
Joanna Strofe 2 :
Po me ndodh dhe, s’mundem ta besoj
E nisa si nje loje, tani perfundoi
Kjo enderr shkoi kot, per fajin tim
E kisha nje qellim

Jo nuk mund te them, qe s’te merr malli
Kjo ndjenj’ po Te djeg si zjarri
Tell me what to do
t-t-t tell me what to do
Kur nuk je me ktu
Ref:
ja perse po enderroj, ja pse shume mendoj
ja pse shume une dua, me ty te jetoj

клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje

Мы ждем только позитивные и хорошие отзывы на клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje

Отличный клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje и песня Thjesht Loje группы Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley
2016-11-01
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje
2016-10-25
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley Thjesht Loje
Отличный клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje и песня Thjesht Loje группы Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley
2016-10-25
Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley

Клип Ardit Cuni ft. Joanna Wakeley - Thjesht Loje cмотреть онлайн
© 2021 Все права защищены