Клип Aferdita Dreshaj - Shume Trafik

Клип Aferdita Dreshaj - Shume Trafik


Aferdita Dreshaj Shume Trafik
Aferdita Dreshaj Shume Trafik
Aferdita Dreshaj Shume Trafik

Текст Песни Aferdita Dreshaj - Shume Trafik

Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik...
Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik shuum trafiik....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer
m'kan ardh mysafir
çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...
(shuum trafiik)....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer mkan ardh
mysafir çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...
nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...
(shuum trafiiiik).....

клип Aferdita Dreshaj Shume Trafik

Мы ждем только позитивные и хорошие отзывы на клип Aferdita Dreshaj Shume Trafik

Отличный клип Aferdita Dreshaj - Shume Trafik и песня Shume Trafik группы Aferdita Dreshaj
2016-11-01
Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj - Shume Trafik и песня Shume Trafik группы Aferdita Dreshaj
2016-10-19
Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj - Shume Trafik и песня Shume Trafik группы Aferdita Dreshaj
2016-10-19
Aferdita Dreshaj

Клип Aferdita Dreshaj - Shume Trafik cмотреть онлайн
© 2018 Все права защищены